Til hovedinnhold

Butikker i Coop Økonom SA

Mangfold

Billige dagligvarer, bugnende ferskvaredisker og handling av alt du trenger på et sted.

4 ungdommer som smiler til kameraet.

Hva er viktigst for deg? Billige dagligvarer, bugnende ferskvaredisker eller at du kan handle alt du trenger på ett sted? Coop er like mangfoldig som medlemmene. Foruten dagligvarer får du elektriske artikler, byggevarer, sportsutstyr og produkter til kjøkken og hjem hos Coop.

Slik blir du Coop medlem

Obs! Hypermarked i Coop Økonom

Enten du trenger mat, sko, klær eller artikler til hjemmet, finner du det hos Obs! Hypermarked. I tillegg sparer du både tid og penger.

Hos Obs! Hypermarked finner barnefamilier alt de trenger. I tillegg til et attraktivt sortiment av dagligvarer, har vi et godt vareutvalg innen sport, tekstil, kjøkken og hjem, leker og elektriske artikler.

Obs hjemmeside   |   BUTIKKER

Extra i Coop Økonom

Extra er en dagligvare- og byggkjede i Coop. I våre nye og oversiktlige butikker finner du et spennende utvalg ferskvarer, delikat frukt og grønt avdeling og mer enn 5500 varer til extra lave priser.

Extra hjemmeside   |   BUTIKKER

Coop Prix i Coop Økonom

Coop Prix er Coops dagligvarekjede med de gode dealene. Dette er nærbutikken som dekker behovet for dagligvarer på en billig, rask og effektiv måte. Coop Prix gir også nyttige middagstips som gjør hverdagen enklere!

Coop Prix hjemmeside   |   BUTIKKER

Coop Mega i Coop Økonom

Alt du trenger til hverdags og festmiddager!

Hos Coop Mega får du selvfølgelig alle basisvarene. Men først og fremst får du fristende ferskvarer, utallige brødsorter, frukt og grønt i alle varianter, spennende krydder og smakfulle sauser. Vi vet at inspirasjon til matlaging kommer når man bruker de beste råvarene. I våre 160 butikker over hele landet får du alt du trenger til hverdags- og festmiddager.

Coop Mega hjemmeside   |   BUTIKKER

Coop Marked i Coop Økonom

Coop Marked er Coops dagligvarekjede med lokal forankring. Våre butikker ligger spredt rundt i Norge og fører tradisjonen fra det første samvirkelaget videre. Service og nærhet er viktig - det skal være hyggelig å handle hos oss.

Et naturlig knutepunkt
Coop Marked er mer enn en dagligvarebutikk. Vi representerer også et naturlig møtested i lokalsamfunnet. Her treffes naboer og gode venner, og hytteturister har ofte Coop Marked som sin nærbutikk. Enten det er snakk om dagligvarer eller et tips om hvor fisken biter, kan betjeningen på Coop Marked hjelpe deg.

Vi skaffer det du trenger
Hos Coop Marked får du det du trenger, uten å måtte gå fra butikk til butikk. I tillegg til dagligvarer, finner du utvalgte artikler til hus og hjem i hyllene. Om vi ikke har det du trenger i sortimentet, gjør vi det vi kan for å skaffe det.

Coop Marked hjemmeside   |   BUTIKKER

Obs Bygg i Coop Økonom

Lave priser hos Obs! Bygg.

Obs! Bygg er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg "gjør det selv"-varer.

Lange åpningstider og gratis parkering gjør det enkelt å handle hos Obs! Bygg. Butikkene er basert på selvbetjening, og er rasjonelle og effektive slik at du lett finner fram. I informasjonsdisken får du alltid hjelp hvis det er noe du lurer på.

Obs Bygg hjemmeside   |   BUTIKKER

Coop Økonom SA:

Coop Økonom SA

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit