Til hovedinnhold

Coop bidrar til økt sirkularitet og redusert miljø- og klimabelastning for våre medeiere og kunder.

Bærekraft i Coop:

Bærekraft i Coop

Et miljøvennlig hjem

Av Coops totale omsetning kommer en betydelig andel fra byggevare, elektro, turutstyr og annet som ikke defineres som dagligvareprodukter. Det betyr at innholdet i handlekurvene omfatter langt mer enn det som får plass i kjøleskap og kjøkkenskuffer. Som et av Norges største byggevarehus ser vi derfor på hele hjemmet og jobber kontinuerlig med å utvikle bedre løsninger for det totale sortimentet.

Gjennom satsingen på Et miljøvennlig hjem skal Coop aktivt bidra til økt sirkularitet og redusert miljø- og klimabelastning for våre medeiere og kunder.

Et miljøvennlig hjem må sees i nær sammenheng med Et sirkulært Coop, som omfatter arbeidet internt i vår virksomhet. Vår målsetting er at produktene vi selger skal redusere energi- og ressursforbruk i hjem og fritidsboliger landet rundt, blant annet gjennom mer energieffektive løsninger og mer bærekraftige materialer til for eksempel oppussing, eller valg av sengetøy, for den saks skyld. Utvikling av sirkulære modeller, i form av returordninger, bruk av resirkulert materiale i produkter, utleie og reparasjonsløsninger er spennende muligheter som skal bidra til at vi i Coop når dette målet.

Et miljøvennlig hjem, foruten nevnte reduksjonsmål, forventes også å gi økt kundelojalitet og oppslutning om samvirkemodellen samt nye samarbeidspartnere og forretningsmodeller.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn